<h2>Αργυρόπουλος Παναγιώτης</h2><p>Ειδικός Πραγματογνώμονας - Αναλυτής Αστικής - Ποινικής Ευθύνης Τροιχαίων Ατυχημάτων. Το αντικείμενο του πραγματογνώμονα είναι η αποσαφήνιση των συνθηκών υπό τις οποίες συνέβη το τροχαίο και κυρίως, η διαπίστωση των αιτίων που το προκάλεσαν...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.pragmatognomonas.4ty.gr/more2.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Αργυρόπουλος Ιωάννης Δικηγόρος</h2><p>Στο γραφείο μας θα βρείτε μία πλήρη κι ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών σε νομικά και τεχνικά θέματα που αφορούν αποκλειστικά και μόνο το τροχαίο ατύχημα , θανατηφόρο - σοβαρών σωματικών βλαβών και υλικών ζημιών...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.pragmatognomonas.4ty.gr/more.php?l=el&id=3220' >Περισσότερα...</a></div> <h2>Αργυρόπουλος Παναγιώτης</h2><p>διακριτικότητα - εχεμύθεια - εξειδίκευση...όταν η δικαίωση συναντά τη δικαιοσύνη...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.pragmatognomonas.4ty.gr/more2.php?l=el' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Γιατί να μας εμπιστευτείτε
 
Γιατί να μας εμπιστευτείτε
 
Εχεμύθεια
Το βασικό μας πλεονέκτημα είναι η εχεμύθεια που διακρίνει την κάθε υπόθεση που αναλαμβάνουμε, σεβόμενοι πρωτίστως τον άνθρωπο και τον ανθρώπινο πόνο.
 

Επαγγελματισμός
Διερευνούμε σε βάθος και αναλύουμε κάθε δυστύχημα, συγκεντρώνοντας αρχικά όλα τα στοιχεία και μελετώντας όλες τις λεπτομέρειες, με στόχο τη σύνταξη μιας άρτιας πραγματογνωμοσύνης που αποτελεί βασικό στοιχείο της δίκης.
 
Διασφαλίζουμε την οικονομική αποζημίωση από την ασφαλιστική εταιρία και συγχρόνως την ηθική δικαίωση των θυμάτων και της οικογένειάς τους.

Εξειδίκευση
Το γραφείο μας εξειδικεύεται στην ανάληψη θανατηφόρων τροχαίων ατυχημάτων και ατυχημάτων με σοβαρές σωματικές βλάβες.
 
Οι υποθέσεις που αναλαμβάνουμε έχουν καταλήξει σε δικαίωση των πελατών μας που αποζητούν δικαιοσύνη, βοηθώντας τους να ξεπεράσουν τις τεράστιες γραφειοκρατικές διαδικασίες που απαιτούνται μετά από κάθε δυστύχημα.

 
Διακριτικότητα
Η διακριτική αντιμετώπιση κάθε υπόθεσης που αναλαμβάνουμε είναι το στοιχείο που χαρακτηριζεί τη δουλειά μας.

 
Σύγχρονος εξοπλισμός
Η διερεύνηση των συνθηκών εξελίξεως του τροχαίου δυστυχήματος και οι επιμέρους συνθήκες που το συνθέτουν ενισχύονται και από σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα διαχείρισης τροχαίων ατυχημάτων και από τράπεζες πληροφοριών που βοηθούν στην ενίσχυση των ισχυρισμών της υπερασπιστικής γραμμής για την απόδειξη και την ανταπόδειξή της.

Συνεχής επαγγελματική κατάρτιση
Κατά τη διερεύνηση και ανάλυση των συνθηκών του δυστυχήματος ενδέχεται να εμπλακούν παράγοντες που δυσχεραίνουν το έργο του πραγματογνώμονα και των συνεργατών. Όλοι οι συνεργάτες μας έχουν εκπαιδευτεί με τα υψηλότερα πρότυπα και η διαρκής επιμόρφωση είναι ένα από τα βασικά στοιχεία της ανοδικής ανάπτυξης των υπηρεσιών μας.
 
Παροχές του γραφείου μας
Παρέχουμε εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό που ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με το τροχαίο ατύχημα.
 
Εξειδικευμένους δικηγόρους – ειδικούς πραγματογνώμονες – αναλυτές αστικής ποινικής ευθύνης, συνθηκών τροχαίων ατυχημάτων
 
Τεχνικούς συμβούλους (ιατρούς κλπ.)
 
Ερευνητές νομικών θεμάτων – αποφάσεων 
 
Ανθρώπους εξοικειωμένους που λειτουργούν ως ομάδα για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα με στόχο της την τελική σας δικαίωση.

 

 
 
 
Τί προσφέρουμε
Το σύνολο της νομικής διαδικασίας αστικό - ποινικό δίκαιο 
 
Αυτοψία στον τόπο του περιστατικού.
 
Φωτογράφηση του τόπου του περιστατικού και των εμπλεκόμενων οχημάτων.
 
Αξιολόγηση και επιστημονική ερμηνεία όλων των σχετικών ευρημάτων.
 
Διερεύνηση και προσδιορισμός όλων των σχετικών παραμέτρων (π.χ. υπολογισμός ταχύτητας κίνησης οχημάτων κ.α.), σύνθεσή τους και επιστημονική ανάλυση του μηχανισμού του τροχαίου.
 
Αναπαράσταση του συμβάντος με τη μέγιστη δυνατή ακρίβεια τόσο σε Η/Υ όσο και σε πραγματικές συνθήκες, αν αυτό κριθεί σκόπιμο.
 
Εκτιμήσεις των προκληθεισών ζημιών.
 
Σύνταξη τεχνικής έκθεσης τροχαίου ατυχήματος/ δυστυχήματος.
 
Υποστήριξη της υπόθεσης ως τεχνικός σύμβουλος πραγματογνώμονας στα αρμόδια δικαστήρια (αστικά & ποινικά), σε συνεργασία με τον εκάστοτε νομικό παραστάτη.

ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΑΣ - ΕΚΤΙΜΗΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ - ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 31, Κατερίνη / Πιερίας
Τηλέφωνο: 2351028082 Κινητό: 6945258569